Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا افخمی کارگردان سریال «احضار» که مهمان برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی بود، در ابتدا گفت: خیلی به این فکر نمی‌کنم که کدام یک از کارهایم بهتر یا جذاب‌تر از دیگری بوده است. همه کارهایم را دوست دارم و جایگاهی برایشان تعریف نمی‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم «احضار» به لحاظ فنی نسبت به کار‌های دیگرم رو به پیشرفت بوده است، چون ابزار و ادوات فیلمبرداری در حال پیشرفت است. اما به لحاظ کار خودم نمی‌توانم صاحب قضاوت باشم. بینندگان باید قضاوت کنند. تلاش کردم کار بهتری نسبت به کار‌های پیشینم بسازم، اما نمی‌دانم موفق بوده ام یا نبوده ام.

با طنازی، فضای وهم انگیز را تلطیف کردیم!

او درباره تلفیق ژانر در این سریال افزود: از ابتدا دنبال چنین کاری بودم. شما اسمش را گذاشتید تلفیق ژانر و معتقدم شاید بشود نام بهتری برایش انتخاب کرد. علت اصلی این بود که به هرحال با توجه به گستردگی مخاطب‌های تلویزیون که سنین مختلف از جمله سنین پایین را شامل می‌شود؛ از ابتدا بنای من براین بود که وقتی قرار است این کار برای تلویزیون ساخته شود باید ملاحظاتی داشته باشد. از جمله اینکه مردم را خیلی نترسانیم و فضا‌هایی و سکانس‌هایی در سریال داشته باشیم که شامل طنازی باشد و فضای وهم انگیز و رمز گونه را تلطیف کند. از ابتدا در نظرم بود و در اجرا هم این کار را کردم. این شیوه در فیلمنامه لحاظ شده بود و محور این قضیه بیشتر خانم چهره آزاد بود و سعی کرد این لحظات را شیرین بازی کند. از ابتدا تلاشمان بر همین بود.

موسیقی مان ترسناک نبود

افخمی بیان کرد: ژانر ماورایی و وحشت دو گونه متفاوت و مستقل هستند. خصوصیات متفاوتی دارند. هدف اصلی و واهی این گونه ترساندن است و سریال ما اصل چنین قصدی ندارد. وقتی با آریا عظیمی نژاد درباره موسیقی کار صحبت می‌کردم کد و کلیدی که به او دادم این بود که موسیقی رمزآلود می‌خواهم و موسیقی هم دقیقا با همین رویکرد توسط آریا ساخته شد. اگر این موسیقی را ترسناک بنامیم به نظرم اطلاق درستی نیست.

هدفمان ترساندن مخاطب نبود

او در ادامه توضیح داد: نمی‌گویم سریال فاقد هر گونه صحنه ترسناک است. می‌گویم فیلم و سریال ترسناک هدف واهی اش در همه لحظات باید ترساندن مخاطب باشد و چنین هدفی در سریال احضار تعریف و دنبال نشده بود. این مهم به معنای این نیست که هیچ سکانس ترسناکی نداشته است. برخی از سکانس‌ها ترسناک بود. همانطور که در فیلم‌های جنایی هم ممکن است سکانس‌های ترسناک وجود داشته باشد و فیلم همچنان ژانر جنایی دارد. حتی در فیلم‌های درام هم ممکن است صحنه‌های ترسناک وجود داشته باشد. وقتی می‌گوییم ژانر ترسناک یعنی کلیت اثر در راستای ایجاد ترس در مخاطب طراحی شده است. احضار اینگونه نبود و به طور کلی فکر می‌کنم کاملا هم ژانر ماورایی نباید چنین چیزی باشد.

به ماورا و مسائل فراتر از دنیا علاقه دارم

کارگردان سریال احضار در پایان درباره کار‌های تازه اش گفت: من به جهت اینکه اصولا بسیار به ماورا و چیز‌هایی فراتر از این دنیا فکر می‌کنم و علاقه دارم در این زمینه بخوانم و بدانم و بفهمم؛ طبیعتا جزو علاقمندی هایم است، اما اینکه بتوانم ایده جدیدی پیدا کنم که بتواند ایده جذابی برای یک سریال باشد، چیزی نیست که از الان بتوانم بگویم. باید پیش بیاید. شاید در طی مطالعه هایم ایده‌ای به ذهنم برسد که بتواند دست مایه یک کار ماورایی خوب و جذاب باشد و در چنین شرایطی برای ساخت کار جدید تردید نخواهم کرد.

سری جدید «سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۳:۱۵ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، ایلیا شهیدی فر و حسین سلیمانی دیگر چهره‌های حاضر در قسمت دوم این برنامه بودند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است

پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت سریال‌های الف ویژه اظهار‌کرد: دو مجموعه تلویزیونی «الف ویژه» فاخر سلمان فارسی و موسی‌(ع) در دست تولید است‌؛ هر دو مجموعه نمایشی با برنامه‌ریزی منظم، مراحل مختلف آنها در حال پیشرفت است.وی افزود: فناوری تولید مجموعه موسی‌(ع) با سریال سلمان فارسی و همه مجموعه‌های نمایشی که تا‌کنون تولید شده، متفاوت است و براساس تولید مجازی یا همان Visual Production در دست ساخت است که تجهیزات قابل توجهی را باید تأمین کنیم که به تدریج در حال تأمین است. 
  روند سنتی تولید سریال‌های تاریخی تغییرکرد
رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم امسال دو مجموعه تلویزیونی موسی‌(ع) وسلمان فارسی براساس زیرساخت‌ها و تجهیزات تولید مجازی در تراز روز دنیا قرار گیرند.به نظر می‌رسد تولید مجموعه‌های فاخر الف ویژه اگر بخواهد با شکل فعلی ادامه یابد، هم به لحاظ هزینه و هم به لحاظ زمان تولید چندان به صرفه نباشد‌؛ لذا ما توسعه فناوری جدید «تولید مجازی» را هدف قرار داده‌ایم. وی ادامه داد: درحال حاضر فصل یک سریال سلمان فارسی درخاک ایران از سال گذشته شروع شده و با همان برنامه‌ریزی که پیش‌بینی شده در حال پیشروی است و شاهد حضور مجدد عوامل و بازیگران و برنامه‌سازی در شهرک غزالی صداوسیما هستیم.به گفته رئیس سازمان صداوسیما، سریال سلمان فارسی در سه فصل ساخته می‌شود؛ فصل دوم آن که مربوط به بیزانس بوده، به اتمام رسیده و در حال حاضر فصل ایران در حال تصویربرداری است و فصل پایانی هم که مربوط به بخش حجاز است، بعد از این‌که فصل ایران به مراحل وسط یا پایانی برسد، مراحل پیش‌تولید فصل حجاز آغاز می‌شود. جبلی درباره لوکیشن تصویربرداری سلمان فارسی یادآور شد: عموما لوکیشن‌هایی که برای فصل بیزانس طراحی شد، در مجموعه شهرک سینمایی غزالی سازمان صداوسیما ساخته شد و یک ساخت و سازهای ماندگاری است که برای همه مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی قابل استفاده است. 
 
صداوسیما سریال‌های نمایش خانگی تراز را خریداری می‌کند
وی در پاسخ به پرسشی درباره خریداری سریال‌های نمایش خانگی ازسوی صداوسیما و پخش در شبکه‌های سیما اظهار‌کرد: اگر در تولید مجموعه‌های نمایشی با ضوابط سازمان صداوسیما و هماهنگی بین تهیه‌کننده و مجموعه صداوسیما، برای شبکه نمایش خانگی برنامه‌ای تولید شود، هم حمایت ‌ و هم خریداری می‌کنیم اما فعلا به مورد مشخصی نمی‌توانم اشاره‌کنم. 
 
سیاست صداوسیما، فصول بعدی‌سازی سریال‌های موفق است
رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت فصول بعدی سریال‌های پرمخاطب سیما بیان کرد: اساسا یکی از پایه‌های اساسی طرح تحول صداوسیما، فصل دوم‌سازی است به این معنا که اگر مجموعه‌هایی به هر دلیلی توفیقاتی داشتند، آن سریال‌ها به‌عنوان ارزش و ویژند صداوسیما مورد بهره‌‌برداری قرار می‌گیرند و فصول بعدی آنها تلاش می‌شود ساخته شود‌؛ البته در هر موضوعی فصل‌های جدید باید با موضوعات متنوع و کیفیت بالاتر و بهتر ساخته شود تا به آن برند لطمه وارد نشود. وی ادامه داد: عملکرد صداوسیما در دو سه سال اخیر نشان می‌دهد از برندهای مهم حمایت کرده و برای ساخت فصل‌های بعدی آنها اقدام کرده است؛ مثلا زیرخاکی و «نون‌خ» بخشی از آنهاست‌. درباره ساخت فصول بعدی پایتخت هم قبلا توضیح داده‌ام؛ بنابراین سیاست مذکور ادامه می‌یابد و هر مجموعه‌ای که موفق بوده، مطمئن باشید ساخت فصول بعدی آنها در دستور‌ کار است. 

دیگر خبرها

  • سفر به قلمرو موجودات غول پیکر و ماورایی (عکس)
  • بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری
  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»